Over mij

Mijn foto
Helmond, Noord Brabant, Netherlands
Hallo, ik ben Inge van den Eijnden, 30 jaar oud. Mijn grootste hobby is sieraden maken. Meestal complete setjes (armband, ketting en oorbellen). Daarnaast maak ik ook kaarten (3D; soms met kraaltjes en borduren; scrapkaarten). Verder ga ik regelmatig wandelen en 2x per week sporten (bodyshape en fitness).

woensdag 8 augustus 2012

Paarse sieradensets




3 opmerkingen:

  1. Nou, ja, zeg, jij weet ook niet van ophouden, is het wel? Alweer zo'n schitterende sets!! Vooral die bovenste en onderste sets zijn mijn favo's!! En die rechtse van de middenrij vind ik heel apart!! Super leuk allemaal!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er even stil van, zo mooi weer,ze zijn allemaal weer prachtig.Inge ik heb een vraagje,maak je ook sieraden voor anderen op bestelling,of misschien verkoop je deze creatie's ook wel?? Ik zou er wel een paar van je sieraden willen hebben.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik maak voornamelijk sieraden voor mezelf; af en toe voor anderen (bijv. als verjaardagscadeau); maar soms ook op bestelling. Als iemand een bepaald sieraad - of een complete set - wil kopen dan kan ik deze naar wens (in een bepaalde kleur, model, lengte e.d.) maken.

      Groetjes Inge

      Verwijderen